Magunkról

Btech Magyarország Kft.

Egy modern, dinamikusan fejlődő cégcsoport, mely 1993 óta van jelen töretlenül a magyar piacon.

A Btech logója

A Btech Magyarország Kft. 1993 óta van jelen töretlenül a magyar piacon. A cég tevékenysége két fő szálon fut: óra nagykereskedelemmel valamint telekommunikációs és elektronikai termékek forgalmazásával foglalkozik.

Kezdetben a Btech fő profilja számoló- és szótárgépek magyarországi importálása volt. A termékeket elkezdte saját márkanév alatt gyártatni, ma már közel 30 ázsiai gyártó céggel működik együtt. Az elmúlt években további elektronikai termékcsoportokkal bővült kínálata (fali órák, bluetooth kihangosítók és kiegészítők, telefonok, dect telefonok, VOIP telefonok, walkie-talkie-k, autós kamerák, okosórák, PC, Xbox és PlayStation játékok és kiegészítők). Jelenleg beszállítója több hipermarketnek és elektronikai üzletláncnak (Auchan, Media Markt, Tesco).

Vezető szerepet tölt be a kiskereskedelem olyan területein, mint a telekommunikációs eszközök, szótárgépek, számológépek, walkie-talkie-k.

A Btech szórakoztató elektronikai és telekommunikációs webáruháza: www.btech.hu

Ezzel párhuzamosan a Btech cégcsoporttá alakult, melynek másik fő irányvonala az óra nagykereskedelem, mellyel 2004-ben kezdett el foglalkozni. Mára elismert svájci, valamint divatmárkák hazai hivatalos képviseletét látja el. Magyarországon piacvezető a svájci közép kategóriás órák nagykereskedelmi szférájában és vezető pozíciót foglal el a férfi divatmárkák forgalmazása területén is. Disztribútora a Tissot, Certina, Swatch, Flik Flak, Lacoste, Police óra és ékszer, Timberland, Superdry, Oris, Tamaris világmárkáknak:

Btech Distribution: www.btechoranagyker.hu
BL Óraszalon webshop: www.oraszalon.hu

A smart-watch.hu célja, hogy bemutassa a Btech által forgalmazott Pebble, MyKronoz és Cogito okosóra márkák modelljeit, melyek egytől-egyig a digitális generáció pörgős életstílusához lettek tervezve.

Pebble - A népszerű

Pebble okosóra logó

Az egyik legnépszerűbb okosóra márka a Btech-nél. Ismerd meg a Pebble Classic, Pebble Steel és Pebble Time okosórákat!

Pebble okosórák

MyKronoz - A svájci tervezésű

MyKronoz okosóra logó

Okosóra, melyet Svájcban terveztek. Fedezd fel a MyKronoz letisztult dizájnnal rendelkező okosóráit!

MyKronoz okosórák

Cogito - Az új generációs

Cogito okosóra logó

Az okosórák új generációja. Egyesíti a klasszikus analóg órát és a digitális életet a csuklódon!

Cogito okosórák
Okosóra vásárlás

Amennyiben valamelyik általunk bemutatott Pebble, MyKronoz vagy Cogito okosóra modell felkeltette érdeklődésed, alábbi webshopjainkban pár kattintással meg is rendelheted, illetve a Btech bemutatótermében és a BL Óraszalon üzleteiben személyesen is megvásárolhatod.

A Btech Magyarország Kft. logója

Btech.hu webshop

Az okosórák megvásárolhatók a Btech Magyarország webshopjában, a www.btech.hu-n.

A BL Óraszalon Kft. logója

Oraszalon.hu webshop

Több száz márkás karóra mellett az okosórák megrendelhetők a BL Óraszalon webshopjában, a www.orszalon.hu-n.